foto od Lucie Zíkové
Pamatujete na moji výzvu FIT ŘÍJEN? Zařadila jsem do ní i videa s cvičením yogy a několik z vás mi psalo, jak je díky tomu začala yoga bavit. Já navíc začala od 1. října každé ráno cvičit yogu, někdy 5 minut někdy 30, záleží kolik mám zrovna času. Je to naprosto skvělý start dne. 
V návaznosti na tyhle dvě skutečnosti jste mi psali s dotazy podle čeho cvičím. Většinou cvičím yogu podle sebe, ale mám i několik oblíbených videí a pro vás jsem připravila seznam těch 7 nejlepších.

1. Lepší než fitko s Boho Beautiful
Podle téhle slečny cvičím opravdu moc ráda. Je strašně krásná, má uklidňující hlas a v yoze je neuvěřitelně dobrá.
Vůbec nemějte špatný pocit, že nejste tak ohební jako ona, protože ona je neuvěřitelně flexibilní.

Délka: 16 minut | Obtížnost: střední



2. Dobré ráno s Candance
Pro ten nejlepší start dne. Candance vás protáhne a uvidíte, že budete celý den chodit s úsměvem a tou nejlepší možnou náladou.
Pokud se bojíte, že hned po ráno toho nebudete schopni, tak nebojte, lehce se protáhnete a nebudete dělat žádné šílenosti.

Délka: 15 minut | Obtížnost: lehká



3. Feel Good, Feel Strong
Cvičící videa od PopSugar mám asi nejraději. Zatím se mi nestalo, že by mě nějaké nebavilo a nedocvičila bych ho, vždy si pořádně máknu a cítím se přitom výborně.
Tohle je víc power yoga, takže je svižnější a více zaměřená na posilování.

Délka: 30 minut | Obtížnost: střední


4. Ledové království s Boho
Že yoga jde cvičit úplně všude vám dokáže toto video s Boho Beautiful. Tak nádherné místo ke cvičení yogy, oči a srdce jen plesá.
Jen pozor, kdybyste taky chtěli jít cvičit yogu do sněhu; pořádně se oblékněte a dejte si pod sebe alespoň 2 podložky.

Délka: 20 minut | Obtížnost: střední


5.  Buďtě Fit, Fabulous & Strong
V tomto videu si můžete zacvičit i s mou maličkostí! Účastnila jsem se totiž na natáčení fitness programu FIT FAB Strong, jestli jste o tomto programu ještě neslyšeli, tak se rozhodně podívejte na stránky a začněte cvičit ještě dnes, věřím a vím, že vás to bude bavit.
Se mnou si můžete zacvičit ještě v dalších 2 videích.
Společně si dáme další power yogu.

Délka: 20 minut | Obtížnost: střední



6. Sílíme s PopSugar
Jak jsem říkala, PopSugar cvičení k mému životu neodmyslitelně patří, a proto vám přináším další video z jejího youtube kanálu.
Trošku se zapotíme a skvěle se protáhneme.

Délka: 30 minut | Obtížnost: střední



7. S Barčou na Hostivařské přehradě
I Barča z blogu Detox chutně s námi cvičila FIT FAB yogu, ale v tomto videu je sólo. Ukáže nám jak se protahovat, abychom byli flexibilnější.
Navíc pohled na Barču jak je dobrá je neuvěřitelně motivující.

Délka: 15 minut | Obtížnost: lehká


Tak a to je všechno. Byl vám článek užitečný? Cvičíte yogu nebo s ní chcete začít? Dejte mi vědět do komentářů a taky mrkněte na můj facebook, aby vám nic neuniklo!
A. ♥

9 komentářů

  1. Dík moc za tipy, uloženo do oblíbených a začínám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naire, to je skvělý. Doufám, že tě bude yoga bavit. ♥

      Vymazat
  2. Zrovna nedávno mě začala joga zajímat, tak jsem se rozhodla nejdřív chodit někam na lekce, pak se chystám cvičit doma. :)

    Šárka Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, to je určitě skvělý postup. Na lekci ti instruktorka dokáže skvěle individuálně poradit. Věřím, že tě yoga začne bavit a budeš se ji věnovat i dál. :)

      Vymazat
  3. Ja jsem taky jógu asi někdy v říjnu začala cvičit každý ráno!:) Odjakživa jsem ji nesnášela, ale pak jsem zacala o letních prázdninách s občasným ranním jógovým protažením, protoze mě to najednou začalo docela bavut. No a potom, právě díky tvojí výzvě, jsem si ranní jógu zamilovala tak moc, že od té doby ji ráno vynecham opravdu jen zřídkakdy. A jinak tipy na videa jsou super, určitě vyzkouším!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, to mě neuvěřitelně těší a děkuji ti za milé zprávy. Moc si toho vážím. :) Jsem ráda, že tě jóga začala bavit, pro tělo je to úžasný způsob pohybu a pro duši jakbysmet. Doufám, že tě budou videa bavit. :)

      Vymazat
  4. Jeeej, Dakujem :) Znova prepadavam pod dlhsom case joge a potesil ma vycuc dobrych cviceni z YT. Priznam sa, nebavi ma velmi chodit na session do mesta, kde to aj tak po robote nie vzdy stiham.. a je prijemne si zacvicit v klude doma :) Dnes som dala Cardio FFStrong, vecer bude jogaaa <3

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky, jmenuju se Gabča a díky Fitfab strong jsem se konečně rozhodla začít s jógou. Moc děkuju za ta videa a jen doufám, že v budoucnu jich bude víc i na fitfab. Díky díky díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme moc rádi, že tě s námi jóga chytla. Určitě v budoucnu plánujeme jógu do našich videí zařadit. Snad se budou líbit. :)

      Vymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová