foto od Lucie Zíkové
Pokud mě sledujete na sociálních sítích (jestli ne, tak hup tam, ať vám nic neunikne; facebookinstagram), tak jste si jistě všimli, že jsem se v listopadu účastnila natáčení fitness programu FIT FAB Strong. Ten vyšel v polovině prosince a mnoho z vás podle něj začalo cvičit.
A protože mi přišlo několik dotazů, jak na instagramu, tak od mého blízkého okolí, týkající se programu, sepsala jsem tenhle článek s odpověďmi na nejčastější dotazy.


Co je FIT FAB Strong?
FIT FAB Strong je 4 týdenní fitness program, který tvoří 6 lekcí = videí. Pokud vás cvičení podle videí odrazovalo kvůli cizímu jazyku, tak tohle je něco pro vás, je totiž český.

Kolik mě to bude stát?
NIC, vůbec nic. Teda vlastně trochu potu a času. Na oplátku získáte zdravější tělo, skvělý pocit po cvičení a lásku k pohybu.
Všechna videa jsou a budou zdarma k dispozici na Vimeo, odkud si je můžete i stáhnout.

Jak se program cvičí?
S úsměvem. Tak samozřejmě, ale výhodou je, že nemusíte vůbec nikam chodit. Jen na sebe doma hoďte oblečení, ve kterém se dá cvičit, rozbalte podložku a zmáčkněte play.
Videa můžete cvičit podle 2 plánů - MAXI (6x týdně) a MINI (3x týdně). A nebo tak jak se vám budou zrovna hodit do vašeho cvičebního plánu.

Pro koho je program určen?
Pro všechny lidi, kteří si chtějí zacvičit a udělat něco pro své tělo a zdraví. I ostřílený sporťák si u něj mákne, ale i člověk, který s cvičením začíná ho zvládne.

A co je na programu tak jedinečného?
Mnoho věcí.
Je to určitě parta lidí a energii, kterou vytvořili, Na natáčení se podíleli sportovci, tanečníci, běžci, jogíni a nadšenci do pohybu. Všichni jsme si perfektně rozuměli, pořádně si mákli a díky Andy, která za vším stojí, jsme si užili tu pořádnou zábavu. I teď doma se u cvičení celou dobu usmívám, jakou má energii.
Navíc jsme natáčeli v krásných prostorách Továrny, která všemu dodala ten správný šmrnc. A živá hudbu od DJ a bubeníka je třešničkou na dortu.

Tak a teď jen přejděte na stránky FIT FAB Strong a začněte cvičit, neváhejte!
Mě můžete vidět ve videu Yoga Strong, Core strong a Abs legs strong (jo, tady už mi došel glykogen :D). 
A. ♥

3 komentáře

  1. Dneska jsem se o tomhle programu dověděla na instagramu a strašně mě to zaujalo...rozhodně podle něj začnu cvičit:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niki, to mě moc těší! A věřím, že i zbytek naší party. Doufám a věřím, že tě cvičení bude bavit. :)

      Vymazat
  2. Tak na to se jdu hned mrknout!! :) Děkuji za tip.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová