Krásné pondělí všem! Já se právě teď chystám jít na zkoušku z propedeutiky, tak ať to dobře dopadne! Zatím co já se budu potit v nemocnici před zkoušejícím, vy si můžete přečíst o mojí oblíbené kavárně, která není (zatím) tolik profláknutá, takže tam není takový problém, jako jinde, si sednout. Je to Šťastná kavárna, která leží kousek od zastávky Výtoň nebo Albertov, já ji mám tedy kousek od školy a kam jinam jít oslavit úspěšnou zkoušku než právě sem? :)
Je to útulná kavárnička na rohu, kde si za letních dní můžete posedět i venku. Na výběr máte z mnoha tipů káv, čajů, limonád a karafa vody na stole (zdarma) je samozřejmostí. Dá se tu i zakousnout nějaká dobrota, třeba jejich úžasný avotoast na křupavém chlebíku nebo nenutellový toast s banánem. 

Celkově je tu velký výběr slaných toastů, rozpečených i studených. Ale co určitě nesmíte vynechat jsou jejich skvělé dortíky! Mají nejrůznější příchutě a šlápnout vedle se vám asi nepodaří. Dokonce i matcha dort (vážně, ale vážně nemám ráda matchu) mi chutnal.

Nově se dá platit i kartou, wifi připojení je samozřejmostí. Dá se tady i studovat u malého stolečku a v pohodlném křesle. A obsluha? Tak milá a pozorná, že to ani možné není. 

Celkový verdikt 10/10, určitě doporučuji zajít! :)

9 komentářů

  1. Nevypadá to tam špatně, až bude v Praze, snad si na tvůj post vzpomenu. :)

    LIFESTYLE AND BEAUTY BE DENDY

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, kavárnička vypadá opravdu útulně :) Myslím si, že většina podniků by měla stavět na příjemném personálu, protože jen do takového podniku se lidi budou s radostí vracet :) Mimochodem teď jsem dostala chuť na ten avotoast, doma si dělám skoro stejný a klidně bych toho snědla kilo :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám naprosto stejný názor Paulin. :) A přesně, dokázala bych toho sníst nekonečně, za vše hovoří, že naposledy co jsme ho tam měla, jsem si k večeři udělala to samé. :D

      Vymazat
  3. Kaviareň vyzerá skvele, dýcha z nej taká príjemná oddychová atmosféra ;)

    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  4. jéj, určite je to super miesto :) jedlo vyzerá vynikajúco!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová