kabát: F&F, boty: Pull&Bear, kalhoty: H&M, kabelka: C&A, rolák: secondhand, brýle: Topshop
Krásný čtvrtek všem! Dnes (nejen) se připravuji na svojí poslední zkoušku, snažím se tedy ještě naposledy zopakovat všechno důležité a připravit si nějakou strukturu, jak budu u zkoušky mluvit. Doufám, že i poslední předmět zvládnu na první pokus a pak si snad užiju TŘI týdny volna, než začne letní semestr. Už se těším, že nebudu každý den vstávat v 6, abych se mohla už od rána učit, a budu mít čas na čtení, sledování filmů a přátele! Jak to máte vy? :)
Co se outfitu týče, tenhle kožíšek jsem si docela dlouho přála, ale nikde jsem nemohla sehnat TEN pravý, nakonec jsem ho úplnou náhodou objevila v F&F. Nejdřív jsem si nebyla úplně jistá, jestli se v něm budu cítit dobře, předci jen je trochu extravagantnější, ale cítím se v něm skvěle! Co myslíte?

8 komentářů

  1. mas uzasny vlasy a moc ti to slusi! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky a mně se ten kožíšek moc líbí, vybrala jsi ho fakt dobře, protože nemá nějaký výrazný vzor nebo barvu, takže je tak akorát :) a užij si pak to vytoužené volno! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Káťo! ♥ Přesně to se mi na kožíšku líbí, že je ta růžová decentní, ale není to nuda. Děkuji, volno už užívám. :D :))

      Vymazat
  3. Krásný outfit, sice je trochu extravagantnější, ale opravdu moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se kožíšek moc líbí, hezky jsi to zkombinovala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová