Shoes, jeans: H&M, shirt: Reserved, Sweather: Mango, Bag: C&A, Coat: Pull&Bear
Krásný čtvrtek! Tak jak zatím zvládáte školu? Já kupodivu nemám tolik povinností jako jsem očekávala. Ne že by toho bylo málo, ale oproti prváku se to tedy absolutně nedá srovnat. Nemusím se tolik učit doma (zatím), ale zase mám každý den školu hned od rána a poměrně dlouho. No zrovna tohle pondělí už to bez kafe nešlo vydržet. :D  Naštěstí mám školu různě rozházenou kolem Karláku a na Albertově (kdo si alespoň 3x týdně nevyběhne Albertovský schody, jakoby na jedničce nestudoval) a právě na Albertově je v Přírodovědecké fakultě skvělé Fair Food Bistro, kde dělaj Mamacoffe kávu a nejlepší dortíky, saláty a další neobvyklé věci. Proto je možnost si i v nouzi koupit výborný kafe a ne ten hnus z automatu. No a co vy, doufám, že netrpíte podzimní nebo školní depresí. :)

4 komentáře

  1. Outfit je krásný a kafe taky (haha) :D A já depresím nepodléhám, podzim je můj splněný sen :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc ♥ Jsem ráda, že to tak cítíš a doufám, že dobrá nálada bude dál pokračovat! :)

      Vymazat
  2. Zrovna tenhle týden na mě podzimní i školní depka dolehla, ale snad to je jen přechodný období a příští týden už budu ready na první test ve škole ;)
    Outfit je skvělý! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. na mňa ide skôr taká únava keď je také pravé jesenné počasie...ale snažím sa si to nejak nepripúšťať :) inak veľmi pekný outfit a fotky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová