Posledním článkem z Barcelony bude fotodeníček. Fotek je tu víc než dost, tak snad vás bude bavit rolovat až úplně dolů. Ani nemůžu uvěřit, že už je to více jak týden co jsme se vrátily. To sluníčko, nálada, lidé, uličky...klidně bych se tam hned vrátila. Barcelona je prostě úžasná. tak snad Vás článek bude bavit. Už jsme psala článek na tipy v Barceloně a můžete tu najít i dva outfity(prvnídruhý).

Všechno začalo v pátek chvilku před 1 hodinou, kdy jsme se naskládaly do auta a jely jsme. Byla jsem tak natěšená, že jsem celou cestu ani jednou nezívla, i když čekání na opravujících se silnicích mě celkem uspávala. Mamka se vzadu v autě hezky vyspala a kolem 5 hodiny jsme konečně dorazily na parkoviště u letiště ve Vídni. Ve Vídni jsme nasedly na letadlo a letěly směrem Barcelona. Když jsme dorazily, bylo krásné počasí, ale za chvilku začala bouřka. Aspoň jsme si teda odpočinuly a večer se (i v dešti) vyrazily podívat na Font Magico. Pak už spát - jen Španělé měli až do 6 ráno fiestu (což měli každý den), přímo pod oknem našeho pokoje.
Druhý den jsem vstaly brzy a vyrazily na snídani a dále na Sagrada Familia, bylo fajn, jak byly uličky krásně prázdné. Po obědě jsme vyrazily na pláž a na procházku po Gotické čtvrti.
Třetí den jsme ráno jely metrem k Parc Güell, ze kterého jsme se do bytečku vrátily celé uťapané asi ve 2 hodiny. Proto už jsme šly jen na pláž, na procházku a na večeři.
Čtvrtý den jsme ráno opět vyrazily na snídani, dále do krásné Casa Batlló (o všech památkách, si můžete přečíst v článku tips: Barcelona). Cestou z Casa Battló jsme nakoupily pár dárečků pro naše milované doma a opět jsme vyrazily na pláž a večer zase na výbornou večeři.
Pátý a tedy poslední celý den v Barceloně jsme začaly výšlapem do Parc de Montujic, ze kterého jsme viděly Barcelonu zase z jiné strany. Dále jsme šly zpět do Gotické čtvrti a šly se podívat do Cathedral. A projít uličky. Odpoledne jsme naposledy vyrazily na pláž. Cestou z pláže jsem se opět stavily na skvělou večeři.
Poslední den už jsme si jen pobalily věci, zaskočily koupit ensaimadas do ruky a jely směr domů. :)

13 komentářů

  1. Super fotky :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé fotky, muselo to tam být krásné :)

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek a krásné fotky! ♥ Je super vidět, co jste tam zažily, takhle den po dni :)


    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky :) Barcelona je krásne mesto a aspoň raz by som sa tam chcela pozrieť. Toto leto máme však naplánovaný Krakow, v ktorom som ešte tiež nebola :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Krakowě jsem ještě také nebyla, určitě je to moc zajímavé město. Doufám, že si budu moct přečíst nějaký článek o něm. :)

      Vymazat
    2. Určite budem písať článok! :)
      Caroline

      Vymazat
  5. Cool photos! Barcelona is a stunning city! I would like to go there again))
    Would you like to follow each other? Follow me and I'll follow you back!
    Blog ♡Reckless diary by Anya Dryagina♡
    My ♡Instagram♡

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová