Ahoj všichni! Vy co mě sledujete na Instagramu (@andreamokrejsova nebo @andreamokrejsovablog), tak nejspíš víte, že jsem právě na jazykovém kurzu v Brightonu. Chtěla bych se s Vámi podělit o pár fotek a také nějakých svých poznatků odsud. Doufám, že Vás článek bude bavit a určitě mi dejte vědět, jestli jste Brighton navštívili nebo absolvovali nějaký jazykový kurz. :)
S kódem andreamokrejsova máte na stránce www.ilin.cz 20% slevu na všechny powerbanky! :)
Začala bych příjezdem. Odlétala jsem v neděli 31.7. v 8:05, bohužel nešel udělat online check-in a tak jsem musela být už v 6 hodin na letišti. Úplně se mi nechtělo vstávat, protože den před odletem jsem byla s kamarády na bowlingu a domu jsem přišla kolem druhé hodiny ráno. Jinak šlo však všechno dobře, už jsem šla na security control a měla vyndané všechny věci z příručního zavazadla, když nám najednou ohlásili, že naše letadlo bude mít zpoždění, tak nás do gatu nepustí. Let měl být zpožděn o 2 hodiny. Nééé to ne! V Londýně jsem měla přesně 2 a půl hodiny na přestup na autobus do Brightonu. Nakonec jsem na letišti čekali celkem 3 hodiny. Konečně jsme byli v Londýně, 45 minut čekat na kufry?! What the hell?? Naštěstí mi jízdenka na autobus platila i na jiné než jsem měla koupený čas. Konečně jsem přijela do Brightonu, unavená a trochu znechucená. Jak se autobus blížil k moři, které osvětlovalo slunce, všechny chmury byly ty tam. Nádhera, nádhera, nádhera! Popadla jsem kufry a s úsměvem jsem šla směr studenthouse. Ubytovala jsem se a šla na průzkum okolí - najít školu, abych v pondělí věděla kam mám jít. Celou cestu jsem se musela jen usmívat, jak je to tu nádherný. Lidé jsou milí a přátelští. Zamilovala jsem si to tu! 
Dnes tu byl GAY PRIDE, vážně šílenost oproti Praze. :D
Co se týče školy, je hodně zaměřená na konverzaci s ostatními, takže většinu času nám zadají témata, o kterých spolu diskutujeme (většinou ve dvojici). Učitelé jsou moc milí, stejně tak ostatní studenti. Je skvělé jak jsou všichni pozitivní! 
Už mám první týden svého pobytu za sebou a zbývají pouze dva. :( Letí to rychlostí blesku, ale je to tu skvělý a myslím, že každý by měl někam takhle vyjet nebo spíš navštívit Brighton! Jo a místo holubů tu lítají racci. ♥

13 komentářů

  1. to je super, užívaj :) mňa by zaujímalo ako si sa tam dostala, mohla by si niekedy spísať článok aj o tom, keď sa vrátiš :) do Brightonu sa už dlho chcem pozrieť :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc rada neco takoveho sepisi, kdyz o to mate zajem! :) asi az se vratim, abych udelala takovy celkovy souhrn a mohla do toho zaradit opravdu vse. :)

      Vymazat
  2. To musí být super, takový kurz v Anglii :) Do Brightonu se chci taky podívat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to parada! Urcite budu psat i clanek o tipech kam v Brightonu :)

      Vymazat
  3. Krásne fotky a aj miesto! My sa so sestrou tiež chystáme na jazykový pobyt, ale kvôli tomu, že by sme chceli ísť 2, tak až budúci rok cez prázdniny a rozmýšľali sme nad Miami Beach, tak uvidíme :) Každopádne si myslím, že je to veľmi dobrá a nezabudnuteľná skúsenosť! :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to na Miami Beach bude úplně skvělý, hned bych jela taky. Tak to bude fajn. :)

      Vymazat
  4. Jej, tak to mě mrzí, že se ti cesta takhle protáhla.. :( Je ale skvělý, že si to tam tak moc užíváš, Brighton musí být nádherné místo :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, co tě nezabije to tě posílí. :) Ale opravdu je to tu moc nádherné. :)

      Vymazat
  5. Fotky jsou nádherné, musí to tam být super - užívej!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Bože můj, máš nádherné fotky! Přijdou mi neskutečně živé, dýchá na mě z nich atmosféra Brightonu :) O takovém pobytu už nějakou chvilku sním, tak snad jednou :) Užij si to a v pořádku se vrať :)
    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný a milý komentář! Děkuji snažím se užít si každý den. Určitě budou i další články. ♥

      Vymazat
  7. Nalákala jsi mě! Čtu už asi třetí článek o podobných kurzech, možné přímo o těch samých, nejsem si tím jistá. :D Jen mě mrzí, že se kvůli brigádě nemůžu sebrat a na měsíc takhle vyject. No, budu si to muset nějak zařídit. :)

    Yane nee

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová