Ahoj, tak jak si užíváte prázdniny? :) V rámci svého studia musím mít splněné 3 praxe (teď chodím akorát na poslední a už jen dnešek a zítřek a hotovoo!), jednu z nich jsem si zařídila na farmě Čapí letka u mé kamarádky majitelky. Jezdím tam už 12 let a je to pro mě jedno z nejoblíbenějších míst. Vždy se tam hodně pracuje, je to prostě statek se spoustou zvířat, navíc v období táborů je to o to náročnější. Takže i když jsem byla už na konci šíleně unavená, tak jsem si tam perfektně odpočinula. Není tu vůbec signál, takže si krásně odpočinete od mobilu a sociálních sítí. Pořád jste u zvířat a to je pro mě naprostý ráj - koně, kozy, krávy, kočky, psi a další. Občas jsem si s sebou vzala telefon a nafotila pár okamžiků, tak snad se vám budou fotky líbit. 
Mimochodem je možné se na farmě i ubytovat, tak mrkněte na stránky a třeba se tam potkáme. Majitelka Lucie Čápová vyrábí vlastní výrobky z kozího a kravského mléka k jídlu. Začala vyrábět i různou kosmetiku, tak by vás mohlo i to zaujmout (pokud byste měli zájem, můžete se zajít podívat na Náplavku v sobotu, vždy jednou za 14 dní je zde můžete najít). Pro více info se podívejte na stránky capiletka.cz.


Hnědý býček byl první den odstaven od maminky, tak si myslel, že u staršího bráchy najde mlíčko. :D
 Každé ráno jsem krom krmení psa, koz a slepic, krmila telátka z flašky. Na poslední fotce je vidět jak už nadšeně cukřenka (ano fakt se tak jmenuje - dva další býčci se jmenují Cukrouš a Cuml :D) letí za flaškou.
Říkám, že je to místo, kde jsem šťastná. :) Jedna fotka z focení s Aničkou Turkovou, snad už budou všechny fotky brzy hotové, nesmírně se na ně těším! :)
Andrejka s Andrejkou ♥

Koňáci, nebojte se, že jsou koně obsypáni mouchami. Bylo to chvilku po vyjížďce a ještě nebyli namazáni repelentem ;) Jinak jste si možná všimli, že pár koní má alergii na sluníčko. Máte na to nějakou osvědčenou radu? My s ní bojujeme už několik let, zkusili jsme medikace, přírodní léčby, zavření ve stáji atd., ale nic nepomáhá. Budu vděčná za všechny rady. :)
Gerdička ♥
Západy slunce v Mokřici jsou ty nejkrásnější a nejpoetičtější! Každý večer jsou jiné a přitom tak stejně nádherné. :)

5 komentářů

  1. krásne fotky, musí tam byť naozaj nádherne :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. U zvířat je vždycky fajn :) Přítelova rodina má farmu, takže to znám. Pořád spousta práce, ale na psychiku je to super :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová