Skirt: H&M, Soes, bag: F&F, shirt: secondhand

Minulý pátek jsem měla poslední zkoušku a myslela jsem si, že teď budu mít konečně trochu klid, budu se moct věnovat naplno blogu, sportu, příteli a občas lenošení. :D No ve skutečnosti spíš lítám sem tam, moc toho taky nenaspím, ráda bych se šla aspoň opalovat (jak vidíte z fotek jsem bílá jako stěna), tak snad to někdy vyjde. Jak to máte vy? Už máte prázdniny nebo vás ještě něco čeká? Všem držím palce! A co říkáte na outfit? :) omlouvám se za tu modřinu, ale zapomněla jsme ji zaretušovat a všimla jsem si toho, až při psaní článku a už to nestíhám opravit. 



9 komentářů

  1. Outfit je super a moc ti to sluší, máš nádherné vlasy! :) Jinak já taky ještě nejsem vůbec opálená, nejsi sama! A volno ještě nemám, ale za chvíli už je to za mnou! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám už ode dneška volno, ale taky to vidím tak, že si moc neodpočinu :D Čeká mě úklid, protože za celé zkouškové mám všude bordel a chci si protřídit i oblečení :D A pak takové to klasické běhání, po bankách a další zařizování, což úplně nesnáším :D Z modřiny si nic nedělej, já jich vždycky mám spoustu a ani nevím, kde je beru :D A ta sukně je krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo úklid po zkouškovém :D to je očista od podlahy až ke stropu! Děkuji :)

      Vymazat
  3. Já už mám naštěstí také všechny zkoušky za sebou, ale stále jsem se ještě nedokázala přehodit ze zkouškového režimu do normálního.. takže pořád přemýšlím, co se budu učit a spánkovej deficit se mi taky ještě nepodařil dohnat :D Ale věřím, že se to brzy uklidní a užijeme si zaslouženého volna :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, že se brzy trochu zklidní a budeme si užívat krásného volna :)

      Vymazat
  4. Oh, this outfit is so cute, I love it! The bag is gorgeous! You have a wonderful blog, would you like to follow each other?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová