Zdravím všechny už pěkně čisťounká, ale včera večer to ještě bylo jiný kafe! :D Každý kdo se zúčastnil prvního ročníku THE COLOR RUN o tom ví své. Byl jste tam někdo, určitě mi dejte vědět do komentářů, jak se vám běh líbil. Musím říct, že jsem z toho naprosto nadšená. Je to sranda, kterou můžete prožít s kamarády a ještě si k tomu trochu zasportovat. A nemusíte se bát, jestli nejste žádní běžci, tak se můžete stejně zúčastnit, protože můžete klidně jen jít nebo tančit. ;) O tom se více dozvíte na stránkách thecolorrun.cz, příští rok totiž bude zase, nebo měl by být i v roce 2016 a já tam budu určitě zase!

Včera nás celým dnem prováděla Zorka Hejdová a Jakub Kochák, kteří nás bavili spolu s tanečníky zumby, hudbou atd. Ještě před během bylo prvních pár útoků barvou a během běhu bylo na každém kilometru barevné stanoviště. A po doběhnutí (dojití, doplazení...) jste dostali medaili. Takže jste ještě byli krásně oceněni. Po běhu jste si mohli zadarmo dát Birel (nepiju pivo, takže pro mě byla voda), dostat časopis ELLE (mám roční předplatné, takže zase nic, ale je to příjemné), podepsat se na STABILO WALL, nechat se vyfotit od Canonu (zde byl nějaký technický problém, takže to jsme oželeli), a následovala color run afterparty, kdy hrála hudba a Zorka házela z pódia různé dárkové předměty a přítel mi ulovil skvělou flašku na vodu!! (Ještě jednou děkuju). Na místě jste se mohli nechat i očistit, ale my jsme si chtěli barvy ponechat co nejdéle, takže jsme jeli domu hezky barevní. Byl to vážně super zážitek, prostě  #HAPPIEST5K. 

A tady je ještě video, které jsem večer sestříhala  :)

2 komentáře

  1. Po tomhle článku mi je až líto, že jsem tam nebyla. :-( Vypadá to vážně super! Je vidět, že sis to pořádně užila. :-)

    http://todayfluffycookie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodně se tam musím někd ypodívat, vypadá to úžasně! :) a video super! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová