Přeji hezkou středu. Dnes bude článek trochu neobvyklý, nebo spíš se zde ještě takový typ článku neobjevil. V neděli jsem navštívila výstavu Cukráři a cukrárny v Zámeckém areálu Ctěnice (Praha 8), která trvá až do 1.3. Můžete zde vidět jak se vyrábí belgická čokoláda nebo si přečíst něco o historii a výrobě nugátu, marcipánu, čokolády. Uvidíte různé cukrářské nástroje a nádoby, které už jsou dávno zapomenuty. 

Celá výstava je v krásném prostředí, areál zámku je naprosto nádherný a v nějaký hezký den určitě stojí za to ho navštívit. Plus je zde i kavárna a restaurace, ani jedno jsme sice nevyzkoušeli, ale pokud chcete jít na nedělní oběd do krásného prostředí, tak je by to mohlo být krásné. 

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová