ovesná kaše - základ


Moje oblíbené jídlo k snídani! Ovesná kaše je zdravá, chutná a  na přípravu velmi jednoduchá. 

50 g ovesných vloček
250 ml polotučného mléka
špetka skořice

Ovesné vločky dáme do kastrůlku, přidáme skořici a promícháme.

Zalijeme mlékem a necháme na mírném ohni, aby se mléko nevařilo, ale spíše ohřívalo. Občas promícháme.

Když kaše dostatečně zhoustne, přendáme ji do misky. Podávejte s čím máte rádi - ovoce, oříšky, semínka, čokoláda, kakao... :)

#dobrotyodA
A. ♥

Komentáře

  1. Avokádová pomazánka, muffiny, pražské výletění, ovesná kaše, dort s raffaellem, Míša dort...téda, já se tady mám jak prasátko v žitě. :-) Skvělé a báječné pochutnání je tenhle blog...moc děkuju za pozvání ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za komentář, budu ráda, když sem opět zabloudíš. Jinak tvůj blog je vážně výborný, hned jsem si běžela koupit Madame Chic a je výborná! :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!