Jsem taková snídaňová královna. Bez snídaně si neumím představit den. Ale věřte, že chlebem s máslem a šunkou mě uctíte někde pod stanem, doma bych si prostě takový jídlo jen tak neudělala.
Raději mám sladké snídaně a když už si dám slanou, tak je to většinou avo toast nebo vajíčka. Ale vedou sladké snídaně. Tak v 75% je to ovesná kaše, ale občas si ráda zkusím i něco nového - netradičního.
No a tohle? To je netradiční a zároveň tak moc dobrý!
 Na jednu porci je potřeba (=2 muffiny):
100 g červených fazolí z plechovky v nálevu
20 g kešu ořechů
1 lžíce vanilkového extraktu (nebo 1 lžička vanilkového proteinu, tak jsem ho dělala pro bráchu)
1 vrchovatá lžička kakaa
2 datle (nebo nějaké sladidlo)
1 vejce

Předehřejeme si troubu na 200 °C. Všechny ingredience si dáme do mixéru a mixujeme do hladké konzistence. Dáme do formiček na muffiny a pečeme 15 minut.
Já je podávala s řeckým jogurtem a banánem, ale můžete zkusit třeba ořechové máslo nebo jen tak. :)

Celkové výživové hodnoty: E=333 kcal, B=23 g, T=15 g, S=22 g, vláknina= 7 g 

8 komentářů

  1. Ja si tiež bez raňajok neviem predstaviť ráno. Väčšinou mám ovocie a nejaké orechy alebo semienka.
    Wow, ešte som nepočula o torte z fazule, znie to naozaj zaujímavo.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super :) Jeste bych si tam tebou pridala nejake ovoce, treba hrusku nebo banan :) hezky to osvezi! :)

      Vymazat
  2. Vypadá báječně :) taky si neumím představit bez snídaně den, mám to tak na půl sladké, slané, ale upřímně podobné mnamky většinou nestíhám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si bud neco nachystam uz vecer, ale kasi rano stihnu vzdy. Nez se uvari, tak se oblekam a maluju. :) a o vikendech si prave rada neco upecu. :)

      Vymazat
  3. Mmm mňamka, fazole a cizrna na sladko u mě poslední dobou vedou! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už som čítala viacero "fazulových" receptov ale nemala som odvahu ich moc vyskúšať, tento vyzerá veľmi lákavo!

    Taly Rare

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová