banana cream | ovocná zmrzlina


Krásné velikonoční pondělí! Miluju ovocné zmrliny, ale opravdu ovocné ne ty, kde je 3,5% ovocného koncentrátu a zbytek cukr. Nice cream bude asi většina lidí znát, ale tohle je moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ kombinace a to díky kokosovo-mandlovému Alpru! Samozřejmě můžete zkusit dát jen trošku kokosového nebo jakékoliv jiného, ale tohle je za mě naprosto nejlepší. Děláte si nice cream doma?

Na 1 porci:
1 mražený banán
20 ml mléka (nebo rostlinného nápoje)
další: další mražené ovoce, kakao, bílý jogurt, ořechové máslo, domácí granola aj.

Banán si nakrájíme na menší kousky a dáme ho zamrazit, alespoň na 1 hodinu. Dáme ho do mixéru, zalijeme mlékem (můžeme přidat další ingredience) a mixujeme do hladké konzistence, pak už jen posypeme nějakou dobrotou a vychutnáváme si zdravou zmrzlinu. 
Dobrou chuť ♥
Andrejka

Komentáře

  1. Vyzerá veľmi chutne, no ja som presne opačná a ovocné zmrzliny nemám rada :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tohle vůbec neznám :D ale recept se mi líbí, vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam, to vyzerá úžasne :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. Nejlepší zmrzlina, od té doby co jsem ji objevila, už ani nemám chuť na tu normální (většinou teda :D) Parádní miska tu chci taky! :D To je kokos?

    eat with veru

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, dá se už hotový nice cream skladovat po delší dobu v mrazáku? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano, dá se skladovat v mrazáku i hotový, jen bude chtít před podáváním nechat chvíli povolit. :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!