Krásný čtvrtek! Už strááášně dlouho tu nebyla žádná recenze na nějaký pěkný podnik v Praze. Zrovna včera jsme s Verunkou odškrtly další položku na našem seznamu - co chceme navštívit. A protože to stálo opravdu za to, tak se musím s vámi muset podělit o mini-recenzi. 
Tohle bistro je veganské, takže anglickou snídani si tu zrovna neobjednáte. Ale mají tu napodobeniny různých jídel - například snídaňových vajíček nebo burgrů. Jejich stálou nabídku si můžete najít na webu cafemoment.cz. Navíc je to naprosto krásné prostředí a neuvěřitelně milá a ochotná obsluha, kéž by takový lidé byli ve všech podnicích.
My zašly na snídani, já si dala toast s arašídovým máslem a malinovým džemem. Čekala jsem nějakou malou porcičku, ale to byl toast jak hrom. :D Na té fotce to tak nevypadá, ale opravdu byl obrovský a také výborný. Jediné co bych vytkla je bílé pečivo, celkově nejím pečivo z bílé mouky, takže by bylo fajn, kdyby bylo na výběr. I tak jsem byla moc spokojená. 
Verča ochutnala jejich vafle s ovocem, byly skvělé, ale za tu cenu jsme čekaly velkou porci a upřímně byla vážně malinká. Vlastně jen jedna vafle. Za to na nich byla úžasná šlehačka, kterou to dost vylepšili!
Protože jsme měly velkou chuť na dortíky a zákusky, které jsme obhlížely hned od příchodu, daly jsme si ještě na půl walnut cake. Ten byl naprosto skvělej. Ten prostě musíte ochutnat. Prostě musíte! :D

Takže návštěvu doporučuji! Dávám 4,75 hvězdiček z 5 - čtvrt hvězdičky srážím na porci/cena vaflí a za to, že nejde platit kartou.
Už jste moment navštívili? 

4 komentáře

  1. To vypadá mega skvěle! Toast s burákovým máslem a džemem bych si dala určitě také, ačkoliv na fotce vypadá vážně miniaturně :).
    littlecapsule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to vážně skvělý a velikostí na fotce se nedej zmást, byl to monst sendvič :D

      Vymazat
  2. Doporučení autorky blogu potvrzuji. Včerejší večeře v kavárně byla skvělá. Překvapily mne přijatelné ceny.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová