pondělí 16. února 2015

Rýžová kaše


Krásné slunečné pondělí všem. Dnes pro vás mám recept na výbornou snídani, pokud už máte dost müsli, vajíček a já nevím čeho všeho a chcete to trochu ozvláštnit a přitom si dát něco zdravého tohle je určitě to pravé. Sami budete překvapeni, jak je výborná.

Ingredience na 1 porci:
  • 60 g parboiled rýže
  • 120 ml polotučného mléka
  • 50 ml vody
  • banán, skořice, jiné ovoce
Postup:
Na ohni přivedeme k varu rýži s mlékem a vodou. Přidáme vidličkou rozmačkanou půlku banánu a necháme mírně probublávat dokud kaše nezhoustne.

Je nutné kaši hlídat, protože v jedné minutě je ještě jako polévka a v druhé už se připaluje.

Na závěr ji posypte ještě skořicí, dozdobte zbytkem banánu nebo třeba lesními jahodami. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!