středa 5. listopadu 2014

Francouzský salát s jablky


Také tak milujete lehká a přitom výtečná jídla? A co teprve, když jsou k tomu ještě zdravá a na přípravu velmi nenáročná. Tak nějal takhle bych charakterizovala tento salát. Většinou ho servíruji jako lehkou večeři nebo přílohu k lososu.

Suroviny:
  • ledový salát
  • jablko
  • hrst baby špenátu
  • rajče
  • kostičky salátového sýra
  • 2 lžičky hrubozrná hořčice
  • 2 lžičky francouzske hořčice
  • 4 lžičky olivového oleje
  • 2 lžičky citrónové šťávy
Postup:
Natrháme si ledový salát a špenát, přidáme nakrájené rajče a jablko, které jsme před tím oloupali. Do mističky si připravíme zálivku - řádně promíchané všechny ingredience. Zálivkou zalijeme salát a pořádně promícháme. Nakonec přidáme kostičky sýra. 

V závěru bych Vám chtěla poděkovat za milé komentáře a vzkazy, kterých mi za poslední týden přišlo obrovska kvanta. Děkuji moc za zpříjemnění nálady! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za přečtení a Váš komentář!