Vyvážená svačina je jedna věc, ale pokud si ji berete mimo domov, přibývá ještě jeden důležitý rozměr, a to je skladování a praktičnost. Chuť, bezpečnost i nutriční hodnota totiž může záviset na tom, jak ji připravíte a jaké potraviny zvolíte.

Svačiny jsou takové nevyčerpatelné téma - svačit, nesvačit? A jestli ano, tak co? A co svačit takhle v létě, když je chuť maximálně na zmrzlinu? Nebo na svačinu mám chuť i hlad, ale v tašce se mi zkazí? 

Začněme nejdřív otázkami...

Pokud mě sledujete na Instagramu, pravděpodobně jste si všimli, že jsem vyrazila do Thajska a velkou část z cesty jsem projezdila na kole. Ještě nás tu čeká dalších 5 dní, ale už bez kol. A protože vás cyklistika v Asii zaujala, rozhodla jsem se sepsat článek o tom, jak se tady na kole vůbec jezdí.

Na kola jsme se rozhodly s mou kamarádkou Baru (ty krásné fotky jsou od ni) vyrazit do Chiang Mai, města a oblasti v severní části Thajska. Na internetu není moc článků o takové cestě, proto jsem se rozhodla vypsat praktické tipy a důležité body naší cesty.

Pojďme na to:

Tofu vážně nemusí být hmota bez chuti. Nepochybuju, že tohle vás nadchne stejně jako mě! A jo, vím, že toho koření je tam tentokrát docela dost, ale věřte mi, že tady je dost zásadní.

Mám velkou radost, že se vám naše webináře líbí, proto pro vás mám nové téma na leden!


Těšit se můžete na témata: 

Mám velkou radost, že se vám naše webináře líbí, proto pro vás mám nové téma na leden!


Těšit se můžete na témata: 

Vláknina, základní a velmi důležitá složka naší stravy. Točí se kolem ní ale spousta otázek a možná i trochu nepřesných informací. Na tyhle otázky si v tomto článku odpovíme.

Contact

© Andrea Mokrejšová