Rychlé zpracování přezrálých banánů a výborná snídaně je na stole. Jemné a nadýchané lívance krásně dotvoří třeba nedělní snídani. 

Budete potřebovat:

  • 2 vejce
  • 160 g banánu (2 malé)
  • 1 hrnek kefíru (200 g)
  • 110 g celozrnné ječné mouky
  • 1 lžička jedlé sody

Postup:

1. Banány rozmačkejte vidličkou na úplnou kaši.

2. Smíchejte je se zbytkem surovin.

3. Rozehřejte pánev a lívance opékejte.

4. Podávejte s čím máte rádi - já tentokrát použila zbytek tvarohu, borůvky a mandlové máslo od Šufanu. 


Zkusíte lívance? Dejte mi vědět, jak vám chutnaly.

A. <3

1 komentář

Děkuji za přečtení a Váš komentář!

Contact

© Andrea Mokrejšová