sobota 11. července 2015

ZMRZLINA RAZ DVA


Teploty se u nás maximálně snaží a stoupají i k rekordním teplotám na našem území. No ona to bohužel není až taková sláva - zvlášť pro nás alergiky na sluníčko. Ne vždy je možné skočit do bazénu nebo se chladit někde u vody, proto se ráda ochladím zevnitř touhle zmrzlinou, která je jednoduchá a hlavně by se měla sníst ihned potom co ji umixujete, takže nemusíte čekat než vám zmrzne.

Na 1 porci:
  • 1,5 lžíce mascarpone
  • 3-4 lžíce mraženého ovoce (já měla rybíz)
  • 2 lžíce mléka (já použila pistáciové)
Vše dáme do nádoby a mixujeme. Tip1: Mražené ovoce přidávejte postupně, lépe ho mixér rozmixuje. Tip2: Pokud použijete ochucené mléko jako já, nemusíte doslazovat. Zmrzlina je vhodná k okamžitému podávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat